2022-01-07 07:51:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Kérdezz rá arra, ami aggaszt

Napi horoszkóp január 7-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Hold együttáll a Neptunusszal a Halak jegyében. Ez a Kos tüzes természetével merőben ellentétes energia. Vigyázz, hogyan fogalmazol, mert sokan lehetnek ma sértődékeny hangulatban.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Vannak napok, amikor semmivel sem haladunk úgy, ahogyan szeretnénk és te ma pont egy ilyet foghatsz ki. Váratlan látogatások, telefonok hátráltatnak, és még arra is van esélyed, hogy egyszer csak elromlik valami körülötted és végleg dugába dönti a terveidet. Vedd könnyedén, legyints rá, ez egy ilyen nap!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A féltékenység kínzó érzése eddig messze elkerült, de valaki (talán csak buta heccből) olyasmit mond a párodra, ami felébresztheti lelkedben a gyanakvást. Kérdezz rá arra, ami aggaszt!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold-Neptunusz együttállás rád is nagyon erős hatással van. Egyrészt felerősíti az intuíciódat, másrészt viszont a gyanakvásodat és sértődékenységedet is, ami együtt veszélyes kombináció. Minden reakciódat alaposan fontold meg!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma kissé feledékeny lehetsz és ezzel elég komoly zűrbe keveredhetsz nap közben, ha nem vagy elég körültekintő. Használd a naptárat, jegyzetelj és ha kell, állíts be magadnak elektronikus figyelmeztetéseket is. Nehogy azután a kármentés vegye el az idődet!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha úgy érzed magad, mint egy csiga és a gondolkodásod is éppen olyan lassú, akkor ne szabadkozz, és ne kérj elnézést senkitől. Mindennek ugyanis pont az az egyik oka, hogy megint túlvállaltad magad és több mint valószínű, hogy nem csak önmagad érdekében...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Bár alapvetően nagyon segítőkész ember vagy, de ma úgy alakulhat, hogy nemet kell mondanod valamire, hiába is szeretnél megtenni mindent. Ne érezd magad emiatt kényelmetlenül! Most így alakult a dolog és aki ezt nem érti meg, az magára vessen!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold és a Neptunusz együttáll, ez erőteljes hatással van rád. Felerősíti a megérzéseidet, és szinte ihletett állapotba hoz. Most remek intuíciód segít előre az úton.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Igyekezz mozgással, vagy egyéb aktivitással levezetni a felgyülemlő feszültséget, hogy az érzelmeidet kordában tudd tartani és készülj fel néhány extra izgalomra is, főleg a magánéletedet illetően...


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma egy folyamatban, amely eddig jól működött, kisebb zavar támadhat. Mindennek lehetnek pénzügyi hatásai, de az is előfordulhat, hogy valahová nem tudsz majd időben odaérni. Ha így is van, ne pánikolj! Mindenre van megoldás és azt most is te fogod megtalálni, mint mindig!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha a figyelmedet nagyon leköti egy téma, vagy egy munka, akkor nehéz átváltani a koncentrációt valami másra. Így fordulhat elő, hogy valaki most egy kicsit megorrol rád, ha nem látja rajtad az elvárt érdeklődést valami iránt. Igyekezz őt kiengesztelni!


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold és a Neptunusz együttállása a Halakban megnyitja szívedet a spiritualitás előtt. Különleges üzeneteket kaphatsz az univerzumból. Figyelj nagyon az álmaira, mert bizonyos válaszok azokon keresztül is érkezhetnek.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: